Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen bouwt gigantisch subtropisch zwembad

12-05-2014, 12.25 uur

Het oude, krakkemikkige zwembad van Attractiepark Slagharen wordt dit jaar vervangen door een enorm subtropisch zwemparadijs vol met glijbanen en andere waterattracties. Dat kan Looopings als eerste melden op basis van verschillende betrouwbare bronnen.

Het nieuwe complex wordt ruim vier keer zo groot als het huidige gebouw en moet al op 1 december opengaan. Met de grootschalige verbouwing hoopt Slagharen de concurrentie aan te kunnen gaan met omliggende bungalowparken als Center Parcs De Huttenheugte, dat slechts 15 kilometer verderop ligt.

Het pretpark kondigde eerder een grote hal met attracties aan. Nu blijkt dat het nieuwe zwemparadijs daarvoor in de plaats komt. Directrice Angelique Klar wil de plannen in een reactie bevestigen noch ontkennen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be