Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Bekend attractiebedrijf introduceert nieuwe naam in 2024

06-12-2023, 18.35 uur

Het bekende attractiebedrijf Most Revisie krijgt een nieuwe naam. De firma in het Overijsselse dorp Schuinesloot is gespecialiseerd in het opknappen van bestaande attracties. Voorheen was het bedrijf in handen van ondernemer Hennie van der Most. Enkele jaren geleden deed hij zijn ijzerhandel, staalbouwbedrijf en revisiefirma van de hand.

De namen Most IJzerhandel, Most Staalbouw en Most Revisie bleven tot nu toe gehandhaafd. Daar komt in januari 2024 verandering in. Dan gaan de merken respectievelijk verder als Solidum Staalshop, Solidum Staalbouw en Solidum Revisie. Laatstgenoemde bedrijf betreft de attractiedivisie.

De naamswijziging werd onlangs aangekondigd op LinkedIn, inclusief de nieuwe logo's. "De ervaring en kennis van wat nu nog bekend is als Staalbouw Most, Revisie Most en IJzerhandel Most gaat binnenkort door onder een nieuwe naam Solidum", valt te lezen in een bericht. "Wij zijn de Solidum-groep."

Lanceerachtbaan
Most Revisie was de afgelopen jaren onder meer actief voor Walibi Holland, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Movie Park Germany en Wunderland Kalkar. Ook lanceerachtbaan Kanonen uit het Zweedse pretpark Liseberg werd recentelijk onder handen genomen door het bedrijf, waarna de coaster verplaatst werd naar de Amerikaanse staat Iowa.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be