Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat samenwerking aan met Videoland: nieuwe serie en korting op tickets

04-12-2023, 11.27 uur

De Efteling slaat de handen ineen met Videoland, het streamingplatform van RTL. Gebruikers van Videoland kunnen vanaf vandaag een speciale Efteling-omgeving ontdekken, met Efteling-programma's en -video's. Daar hoort ook een nieuwe serie bij: Wonderlijke Sprookjes.

In Wonderlijke Sprookjes worden Efteling-verhalen uitgebeeld aan de hand van beelden uit het Sprookjesbos, aangevuld met scènes met acteurs. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen van enkele minuten, waarvan er nu zes online staan: Assepoester, De Nieuwe Kleren van de Keizer, De Wolf en de Zeven Geitjes, Hans en Grietje, Pinokkio en Roodkapje.

Samenvattingen van één minuut worden uitgezonden op RTL 4. Verder zijn op Videoland Efteling-video's te vinden die al gratis te bekijken waren op YouTube, zoals onridebeelden van attracties, musicals uit het Efteling Theater en afleveringen van Raveleijn en Jokie. "Deze omgeving wordt de komende maanden verder uitgebouwd", belooft RTL.

Aanbiedingen
De samenwerking gaat verder: wie lid is van Videoland, krijgt voortaan korting op het aanschaffen van Efteling-tickets en -vakanties. Ook gaat RTL "gedurende het hele jaar" Efteling-aanbiedingen verspreiden via het platform Thuis&Uit. Volgens RTL heeft Videoland inmiddels 1,3 miljoen abonnees. Zij kunnen bij het selecteren van hun profielfoto binnenkort kiezen uit bekende Efteling-bewoners.

Efteling-bezoekers zullen ook iets van het partnerschap merken: zij krijgen vanaf 1 januari 2024 een aanbieding voor Videoland voorgeschoteld. De streamingdienst is normaal gesproken de eerste twee weken gratis. Na het aanschaffen van een Efteling-ticket is het straks mogelijk om een maand gratis gebruik te maken van Videoland.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be