Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

'Bobsleebaan wordt volgend jaar gesloopt'

12-05-2014, 00.29 uur

De bobsleebaan in Toverland is geen lang leven meer beschoren. Medewerkers van de afgepeigerde attractie verwachten dat de tien jaar oude Woudracer binnen afzienbare tijd uit het pretpark wordt verwijderd.

Keuringsinstanties hadden afgelopen jaren al hun twijfels bij de technische staat van de elektronische rodelbaan. "Door de zwakke ondergrond is de constructie aan het verzakken", zegt een personeelslid tegen Looopings. "De onderhoudskosten bedragen vele honderdduizenden euro's. Het is een aflopende zaak."

Dankzij wat noodreparaties kan de Woudracer in ieder geval dit jaar nog draaien, zij het met de helft van de snelheid. De wachttijden lopen daardoor regelmatig op tot ruim anderhalf uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be