Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

3FM-dj blijft urenlang zitten in Walibi-achtbaan Untamed

04-12-2023, 12.32 uur

Een radio-dj van NPO 3FM gaat deze week urenlang ritjes maken in Walibi's rollercoaster Untamed. Luc Sarneel laat zich woensdagavond als het ware opsluiten in een trein van de 36,5 meter hoge achtbaan, voor het goede doel. Hij beloofde één ritje te maken voor elke 10 euro die gedoneerd werd.

Het streefbedrag was 333 euro, maar inmiddels is er al 520 euro opgehaald. Sarneel zal Untamed dus tientallen keren moeten bedwingen. "Mijn actie is dus een beetje uit de hand gelopen, maar alles voor het goede doel", laat hij weten. Gezien de beperkte tijd heeft Walibi een limiet ingesteld van 55 rondjes.

Een ritje in de achtbaan duurt bijna twee minuten. De topsnelheid bedraagt 92 kilometer per uur. Twintig luisteraars krijgen de kans om mee te gaan, door zelf een vergelijkbare actie op te starten via de 3FM-website.

Serious Request
De opbrengsten gaan naar Serious Request. Het evenement staat dit jaar in het teken van Stichting ALS Nederland. Walibi Holland is tot half december gesloten voor publiek. Het Glazen Huis staat van zondag 17 tot en met zondag 24 december op de Grote Markt in Nijmegen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be