Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Gebouw Disneyland Paris brokkelt af: muur ingepakt met netten

01-12-2023, 11.44 uurBeeld: @DLPReport

Een gebouw in Disneyland Paris is aan het afbrokkelen. Bij eetgelegenheid Toad Hall Restaurant in parkdeel Fantasyland brak een deel van een muur af. Om risicovolle situaties te voorkomen, werd de muur ingepakt met veiligheidsnetten.

Dat is te zien op foto's van fansite DLP Report. De pijnlijke beelden zijn exemplarisch voor het onderhoudsniveau in het Disney-resort: er vinden voortdurend renovaties plaats, maar enkele jaren later kan men weer opnieuw beginnen.

Toad Hall Restaurant werd in de eerste helft van 2020 bijvoorbeeld nog volledig gerenoveerd. Ruim drie jaar later is het decor kennelijk alweer in erbarmelijke staat.

Bouwvallig
Het gebeurt vaker dat Disneyland Paris netten gebruikt om te voorkomen dat onderdelen van bouwvallige constructies op bezoekers terechtkomen, bijvoorbeeld bij The Twilight Zone Tower of Terror en bij huisjes in winkelstraat Main Street. Afgelopen jaar verschenen er netten bovenop afbrokkelende daken naast het kasteel van Doornroosje.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be