Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: dit zijn de belangrijkste vernieuwingen bij Winter Feelings in Toverland

04-12-2023, 18.29 uurBeeld: @cindy_ve e.a.

Toverland staat de komende weken in het teken van winter-evenement Winter Feelings, dat dit jaar voor de tweede keer gehouden wordt. Ten opzichte van de eerste editie voerde het Limburgse attractiepark enkele vernieuwingen door. De belangrijkste aanpassingen zijn zichtbaar in entreegebied Winter Laguna.

De winterversie van Port Laguna huisvestte eerder al een schaatsbaan en een almhut. Dit keer is de ijsbaan anderhalf keer zo groot. Ook de almhut werd een stuk groter: bezoekers kunnen nu eten, drinken en opwarmen op twee verschillende verdiepingen. Er is eveneens een balkon toegevoegd.

Op het menu staan onder meer pretzels en borrelplanken. Even verderop, bij vuurtoren Solaris, serveert men onder andere braadworsten en gehaktballen. Het aantal curlingbanen steeg van drie naar vijf. Een bandenbaan, enkele chalets en een bijna 10 meter hoge kerstboom maken Winter Laguna compleet.

Gesponsord
Op een deel van de ijsbaan wordt 's avonds een slotshow met allerlei Toverland-figuren opgevoerd. Winter Feelings is wederom een gesponsord evenement: het park maakt op veel plaatsen reclame voor het Oostenrijkse wintersportoord Wald-Königsleiten. De mascotte van het gebied is ook aanwezig: een gele olifant.

Verspreid over Toverland zijn in totaal 654 dennenbomen te vinden. Themagebied Avalon, waar afgelopen zomer enkele nieuwe attracties openden, is nu voor het eerst aangekleed met lampjes en kerstversieringen. Parachutetoren Dragonwatch blijft tot nader order gesloten vanwege een storing. In themadeel Wunderwald verschenen nieuwe winterdecoraties. Winter Feelings duurt nog tot en met zondag 14 januari.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be