Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium kondigt nieuwe wintershow aan: waterscherm en projecties

30-11-2023, 14.42 uur

In het Dolfinarium is komende winter een nieuwe openluchtshow te zien. Tijdens het winterseizoen kunnen bezoekers om 18.15 uur kijken naar de buitenvoorstelling Lights of Nature. Er wordt gebruikgemaakt van een groot waterscherm, muziek, lichteffecten en videoprojecties.

Winter Dolfinarium, zoals het evenement heet, duurt van dinsdag 26 december tot en met zondag 7 januari, met uitzondering van oudejaarsdag en nieuwjaarsdag. Het park gaat open van 12.00 tot 19.00 uur. Naast de gebruikelijke shows met dieren krijgt het publiek nu ook de extra avondvoorstelling voorgeschoteld.

Lights of Nature wordt opgevoerd in de Dolfijnendelta. Voor de productie schakelde het Gelderse dierenpark Van 't Ende Producties in. Dezelfde leverancier was afgelopen zomer al verantwoordelijk voor de Zeemeermin Show. "Op dit moment zijn we druk bezig met het creatieve proces", laat Michel van 't Ende weten.

Educatieve reis
"Laat je meenemen door de verteller op een educatieve reis langs de indrukwekkende lichten van de natuur, geïnspireerd op het noorderlicht en meer prachtige lichtverschijnselen", zo luidt de promotietekst. Ook de rest van het Dolfinarium is in de kerststemming, met kerstbomen en kerstverlichting.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be