Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris biedt weer vriendentickets aan voor abonnementhouders: vanaf 41 euro

30-11-2023, 13.10 uur

Abonnementhouders van Disneyland Paris krijgen weer de kans om vrienden en familie voordelig mee te nemen. De optie om goedkope vriendentickets te bestellen was eigenlijk geen onderdeel van nieuwe abonnementsvormen, die afgelopen zomer geïntroduceerd worden. Vanaf januari zijn er toch weer kortingskaarten beschikbaar.

Personen met een Disneyland Pass kunnen vanaf vandaag vriendentickets bestellen voor de periode van zondag 7 januari tot en met vrijdag 8 maart. De tarieven voor zo'n speciaal entreebewijs - geldig voor twee parken op één dag - variëren van 41 tot 59 euro.

"Je hebt er reikhalzend naar uitgekeken en nu is het terug, met uitzonderlijke prijzen", meldt Disney. "Het is de perfecte gelegenheid om samen met familie en vrienden ons nieuwe evenement Disney Symphony of Colours en de nooit eerder vertoonde shows te ontdekken."

Online
In tegenstelling tot voorheen hoeven abonnees er niet meer lang voor in de rij te staan bij de kassa. De vriendentickets kunnen direct online aangeschaft worden via de officiële Disneyland-website en Disneyland-app, onder het kopje My Disneyland Pass.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be