Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Blijdorp zamelt geld in met loterij: kans op speciale dierentuinprijzen

29-11-2023, 14.19 uur

Diergaarde Blijdorp verloot bijzondere dierentuinprijzen bij een jaarlijkse loterij. Iedereen kan online voor 2,50 euro per stuk loten aanschaffen. Deelnemers maken kans op tientallen prijzen, waaronder speciale belevingen in het Rotterdamse dierenpark. De trekking is op vrijdag 12 januari.

De dierentuin belooft "absolute droomprijzen". Eén van de hoogtepunten is een glamping-ervaring ín de Diergaarde, met uitzicht op de olifanten. Ook een verrassingsdiner op een bijzondere locatie in Blijdorp behoort tot de mogelijkheden, net als een dag meelopen met een dierverzorger.

Verder biedt Blijdorp gezinsabonnementen, rondleidingen door het park en oude informatieborden aan, maar bijvoorbeeld ook een kijkje achter de schermen bij de giraffen en een privélunch met Blijdorp-directeur Erik Zevenbergen. Daarnaast zijn veel prijzen beschikbaar gesteld door partners van de dierentuin, waaronder hotelovernachtingen en toegangskaarten.

Onderzoek
Het is de derde keer dat de loterij wordt georganiseerd. De opbrengsten gaan naar onderzoek rond soortbehoud en natuurherstel. "Onderzoek is essentieel en samen met onze vele partners in binnen- en buitenland willen we de komende jaren onze onderzoeksactiviteiten nog verder uitbouwen", zegt Blijdorp daarover.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be