Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium-tickets tijdelijk met bijna 50 procent korting: 15 euro per persoon

27-11-2023, 14.45 uur

Iedereen kan voor 15 euro per persoon naar het Dolfinarium in Harderwijk. Het Gelderse dierenpark biedt tijdelijk tickets aan met bijna 50 procent korting, ter gelegenheid van Black Friday en Cyber Monday. Ze zijn geldig op alle openingsdagen van 26 december 2023 tot en met 31 mei 2024.

Het is dus ook mogelijk om de voordelige kaarten te gebruiken tijdens de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. Volgens het Dolfinarium gaat het om "de beste prijs voor het aankomende seizoen".

Wie interesse heeft, moet er snel bij zijn. De actie loopt nog tot en met woensdag 29 november, via de online ticketshop van het Dolfinarium. Het vastleggen van de bezoekdatum kan vanaf dinsdag 5 december. Aan de kassa vraagt het park 29 euro voor een entreebewijs.

Lichteffecten
In de kerstvakantie wordt het park getransformeerd tot Winter Dolfinarium, inclusief een nieuwe openluchtvoorstelling met lichteffecten en videoprojecties. Daarover volgt later meer informatie. Op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag blijven de poorten gesloten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be