Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Tweede Kamerverkiezingen 2023: stembureau bij Madurodam

22-11-2023, 09.29 uur

Nederland gaat vandaag naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hagenezen kunnen van het uitbrengen van hun stem een uitje maken. Er is namelijk een stembureau te vinden in Madurodam.

Het stemlokaal bij het bekende Haagse themapark, gelegen aan het George Maduroplein, is geopend van 07.30 tot 21.00 uur. Madurodam zelf verwelkomt bezoekers tussen 11.00 en 17.00 uur. Wie na het stemmen de miniatuurstad wil ontdekken, zal wel zelf een ticket moeten kopen.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 was stemmen mogelijk op meer toeristische locaties. Toen werden ook stembureaus opgetuigd bij GaiaZoo, Het Spoorwegmuseum, Safaripark Beekse Bergen en Wildlands Emmen. Dit keer zijn daar geen stemlokalen te vinden.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be