Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Video: deze winter muzikale lasershow bij Phantasialand-achtbaan F.L.Y.

21-11-2023, 22.26 uur

Phantasialand gebruikt themagebied Rookburgh dit winterseizoen voor een nieuwe lasershow. Bij flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh is na zonsondergang een muzikaal laserspektakel te zien. De avondvoorstelling duurt ongeveer vijf minuten.

Eind 2021 introduceerde het Duitse pretpark al een winterse lichtshow met de naam Pulse of Rookburgh. Dit jaar heeft de productie een flinke upgrade gehad, door de toevoeging van laserstralen. Die brengen het themadeel op een indrukwekkende manier tot leven, in combinatie met een epische soundtrack.

Pulse of Rookburgh heeft ook één groot nadeel. Tijdens de show, die één keer per uur op het programma staat, wordt achtbaan F.L.Y. tijdelijk stilgezet. Dat is desastreus voor de capaciteit en de wachttijd van de populaire attractie.

Wintertraum
Bezoekers kunnen de lasers bekijken tijdens winterfestival Wintertraum, dat afgelopen weekend van start ging. Het evenement duurt nog tot en met zondag 28 januari 2024. Alleen op 24 en 25 december en 1, 15 en 16 januari is het attractiepark dicht.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be