Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam haalt Dwayne 'The Rock' Johnson binnen

21-11-2023, 10.32 uur

Een wassen beeld van acteur Dwayne Johnson is de nieuwste aanwinst van Madame Tussauds Amsterdam. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van de toeristische attractie op de foto met een replica van de Amerikaanse beroemdheid, die ook wel bekendstaat als The Rock.

Madame Tussauds ontwikkelde drie beelden van Johnson, waarvan er één verschijnt in Amsterdam. De andere twee worden neergezet in vestigingen in Dubai en Berlijn. Een promotiefilmpje toont alle drie de exemplaren.

Johnson wordt beschouwd als één van de grootste professioneel worstelaars aller tijden. Tegenwoordig is hij ook een bekend gezicht in Hollywood, mede dankzij filmreeksen als Fast & Furious en Jumanji. Verder speelde The Rock bijvoorbeeld in The Scorpion King, San Andreas en Jungle Cruise.

Huidskleur
Onlangs ontstond internationale ophef naar aanleiding van een beeld van Dwayne Johnson in een Frans wassenbeeldenmuseum. De acteur vond dat de creatie niet goed leek, onder meer vanwege een te lichte huidskleur. Het museum trok het boetekleed aan: vanwege de commotie werd het beeld aangepast.Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be