Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlandse Disney-fan laat sprookjeskasteel op zijn arm tatoeëren

22-11-2023, 08.49 uur

Disney-liefhebber Giovanni Webbe (25) uit Rotterdam draagt het kasteel van Disneyland Paris voortaan altijd bij zich. De fan besloot een tatoeage te nemen gebaseerd op Le Château de la Belle au Bois Dormant; het iconische sprookjeskasteel van Doornroosje. Daaronder staan rozen.

"Never grow up", valt er te lezen. Voor Webbe staat het kasteel symbool voor zijn liefde voor Disneyland, vertelt hij aan Looopings. Wanneer hij het Disneyland Park binnenwandelt en het bouwwerk ziet, krijgt Webbe tranen in zijn ogen. "Het betekent veel voor mij, omdat ik dan weet dat ik mezelf weer kan onderdompelen in Disney-magie."

Het ontwerp voor de tatoeage werd gemaakt door The Art Collectors in Uithoorn. "Daar heb ik mijn wensen uitgesproken." Met de tattoo wil de Rotterdammer ook een moeilijke periode achter zich laten. "Ik ben vaak gepest. Nu sluit ik die vervelende jeugd af en start ik als het ware een nieuwe. Vandaar de tekst erbij: ik blijf altijd het kind wat ik wilde zien."

Poseren
Deze maand was de fan in Disneyland Paris om bij het kasteel te poseren met zijn nieuwe tattoo. "Ik ga er niet elke maand naartoe, maar om de paar jaar", legt hij uit. "Ik ben bang dat de magie verdwijnt als je vaak achter elkaar gaat."

Webbe overweegt de komende tijd meer Disney-tatoeages te laten zetten. "Met Mickey en Minnie en iets van Belle en het Beest. Dat blijft toch mijn favoriet."Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be