Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Video: dagelijks vuurwerk tijdens Wintertraum in Phantasialand

24-11-2023, 16.31 uur

Phantasialand trakteert bezoekers van winterseizoen Wintertraum dagelijks op een grote vuurwerkshow. Het populaire winterfestival wordt steevast afgesloten met een muzikale avondvoorstelling. Na enkele jaren afwezigheid zet het Duitse pretpark weer volop vuurwerk in.

Dat is opvallend, omdat Phantasialand regelmatig last heeft van buurtbewoners die klagen over geluidsoverlast. Ondanks de omwonenden presenteert het attractiepark de komende weken elke avond een acht minuten durend vuurwerkspektakel op muziek.

De nieuwe productie, die wordt opgevoerd op de Kaiserplatz in het hart van het park, heet Magic Symphony. Na afloop van de voorstelling klinkt een klassiek Phantasialand-nummer uit het archief: Miracle of Light, de tune van het Festival der Lichter. Dat evenement vond voor het laatst plaats in 2006.

Lasers
Magic Symphony is onderdeel van Lights of Memories, waar meerdere lichtshows onder geschaard worden. Zo zijn er lasers bij achtbaan F.L.Y., vlammenwerpers bij waterbaan Chiapas en videoprojecties bij vrijevaltoren Mystery Castle. Wintertraum duurt nog tot eind januari 2024.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be