Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ook nieuwe winterkleding voor Efteling-mascotte Pardijn

18-11-2023, 13.47 uurBeeld: @cindy_ve, @JenAlaaf, @xkimvhuizen

Na Efteling-mascotte Pardoes heeft ook zijn beste vriendin Pardijn aangepaste kledij gekregen. Vandaag is de prinses voor het eerst te zien in een gloednieuwe blauwe jurk, met goudkleurige accenten. Normaal gesproken draagt Pardijn een roze outfit.

Daarvan bestond al een dikkere wintervariant, inclusief nepbont. Nu is de winterjurk uitgevoerd in lichte blauwtinten, met witte lijnen in de vorm van ijsbloemen op haar hals. Het masker, waar een kroontje op staat, veranderde niet.

Pardijn is tijdens de Winter Efteling te ontmoeten op de Warme Winter Weide, het winters aangeklede veld tussen souvenirwinkel Jokies Wereld en het Carrouselpaleis. Pardoes zal dagelijks aanwezig zijn, Pardijn laat zich alleen zien in de weekenden en de kerstvakantie.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be