Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe dansshow Disneyland Paris heet A Million Splashes of Colour

18-11-2023, 13.14 uur

Disneyland Paris deelt meer informatie over een nieuwe entertainmentact. Van zaterdag 10 februari tot en met maandag 30 september kijken bezoekers van het Disneyland Park naar A Million Splashes of Colour, een parade met een muzikale dansshow op Central Plaza.

Dat is het plein bij het kasteel van Doornroosje. Vorige maand werd al een eerste ontwerp vrijgegeven. Vandaag verschijnt een video waarin een kostuumontwerpster, een costumière, een decorontwerper en een artistiek coördinator worden geïnterviewd.

Zij leggen uit hoe de paradewagens en de kostuums van de dansers en Disney-figuren vormgegeven worden. De wagens zijn gebaseerd op de thema's kunst, muziek en schrijven. "Het zijn de kernelementen die steeds de basis vormen bij de verhalen van Disney Animation en Pixar", aldus Disneyland. "Elke praalwagen krijgt een eigen visuele identiteit, boordevol Disney-details en -verwijzingen."

We Don't Talk About Bruno
De soundtrack bestaat uit een medley van bekende Disney- en Pixar-nummers, waaronder The Bare Necessities (The Jungle Book), We Don't Talk About Bruno (Encanto) en You've Got a Friend in Me (Toy Story).

A Million Splashes of Colour geldt als de spirituele opvolger van de geliefde productie Dream and Shine Brighter, die de afgelopen jaren te zien was ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum. De nieuwe dansshow is onderdeel van Disney Symphony of Colours, een festival dat direct na de kerstvakantie van start gaat.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be