Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schrijft naam van eigen restaurant verkeerd

18-11-2023, 12.39 uurBeeld: @Coshira_, @Efttalk

Het spellen van de naam van een oosters Efteling-restaurant blijkt nog een hele opgave. Op een krijtbord bij de ingang van eetgelegenheid Kashba viel afgelopen week een foutieve benaming te lezen. Een medewerker was kennelijk nog niet helemaal wakker bij het beschrijven van het bord.

In plaats van Kashba werden bezoekers welkom geheten in "ons Efteling restaurant 'Kasbha'". Na een melding op social media is het foutje rechtgezet. Nu staat er netjes Kashba. De boodschap - "Geniet van betoverend eten!" bleef verder ongewijzigd.

Overigens is ook "Efteling restaurant" eigenlijk verkeerd gespeld. Samenstellingen schrijven we in het Nederlands immers aan elkaar of met een koppelteken. Met die taalregel heeft de Efteling wel vaker moeite.

La Place
Kashba is de vervanger van restaurant Panorama. Het complex, dat uitgebaat wordt door horecaformule La Place, werd begin dit jaar grondig verbouwd onder leiding van horecagroep Vermaat en ontwerp- en decoratiebedrijf Jora Vision. Sindsdien hoort het gebouw bij het oosterse themagebied Wereld van Sindbad.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be