Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kevers in hotelkamers Efteling: 'Niet prettig'

18-11-2023, 14.57 uur

Gasten van het Efteling Hotel worden gewaarschuwd voor de aanwezigheid van kevers. Het gaat niet om een sprookjesverhaal: in de hotelkamers kunnen daadwerkelijk kevers rondkruipen. Er is een speciaal kaartje voor gemaakt, dat op de nachtkastjes ligt.

"Het kan voorkomen dat je kevertjes in je hotelkamer tegenkomt", valt te lezen op de sprookjesachtig vormgegeven kaart. "Ze kunnen geen kwaad, maar wij kunnen ons voorstellen dat dit niet prettig is."

De beestjes zijn op zoek naar warme plekken. Het kaartje draagt ook meteen een oplossing aan. "Als je de ramen gesloten houdt, dan kunnen ze niet in je hotelkamer komen."

Onschuldig
Het is niet voor het eerst dat de Efteling bezoekers waarschuwt voor insecten. In 2021 werden tijdelijke toiletten in het attractiepark bevolkt door kevers. "Mogelijk treft u hier onschuldige meikevers aan", stond toen op een briefje. "Excuses voor het ongemak."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be