Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand onthult ontwerp voor nieuw speelgebied

16-11-2023, 23.59 uur

Phantasialand laat voor het eerst zien hoe een toevoeging in themadeel Wuze Town gaat ogen. Het Duitse pretpark werkt al maanden aan een mysterieus project in de buurt van monorail Würmling Express. Onlangs werd duidelijk dat er een nieuw speelgebied gebouwd wordt.

Op de plattegrond van winterseizoen Wintertraum is zichtbaar wat we van de uitbreiding kunnen verwachten. De kaart toont een toren met klimnetten, metershoge houten stellages en verschillende decoraties in Wuze-stijl, waaronder een gigantische vogel. Er komen ook glijbanen.

De constructie krijgt de naam Avoras. In december moet het project afgerond worden. Wintertraum start officieel op zaterdag 18 november. Het evenement duurt tot en met zondag 28 januari 2024. Daarna gaat Phantasialand dicht.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be