Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling trakteert abonnees twee weken op extra korting

19-11-2023, 14.22 uurBeeld: @84eric

Abonnementhouders van de Efteling krijgen de komende weken extra korting. Normaal gesproken is een Efteling-abonnement goed voor 5 procent korting op souvenirs. De komende tijd kunnen abonnees bij alle winkels artikelen aanschaffen met 20 procent korting.

De actie geldt bij een minimale besteding van 30 euro per transactie, van maandag 20 tot en met vrijdag 24 november en van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december. "Perfect voor de feestdagen, toch?!", meldt de Efteling op Facebook.

Er wordt geen korting gegeven op snoepgoed, actiefoto's, games, boeken, cadeaukaarten, service-artikelen als batterijen, postzegels en paraplu's. Daarnaast is de korting niet geldig bij reeds afgeprijsde artikelen en kassakoopjes.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be