Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-foodtruck staat te koop voor bijna 50.000 euro

15-11-2023, 13.12 uur

Een eetkraam uit de Efteling wordt te koop aangeboden op veilingsite Marktplaats. Iedereen kan een bod uitbrengen op een foodtruck die in het attractiepark heeft gestaan. Efteling-fans zullen de wagen herkennen van zomerfestival Negen Pleinen Festijn uit 2019.

Destijds werd de kraam gebruikt om kebab te verkopen. Het verplaatsbare horecapunt is vormgegeven in de stijl van Station de Oost, met houten panelen in verschillende bruintinten. Op het dak stond een bord met een logo gebaseerd op de Efteling Stoomtrein Maatschappij.

De Efteling-bordjes met de termen 'Bestellen' en 'Afhalen' zijn blijven hangen. "Het decor aan de buitenkant hebben wij destijds speciaal voor een opdrachtgever laten maken", staat in de advertentie.

Elektra
Het 3500 kilo wegende gevaarte is ongeveer 5 meter lang en 2,5 meter breed. De vraagprijs bedraagt 49.950 euro. Alle elektra is gekeurd tot en met maart 2024, belooft de verkoper. Wie interesse heeft, kan terecht op Marktplaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be