Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Spotgoedkope tickets voor PortAventura: 20 euro per persoon

15-11-2023, 17.00 uur

PortAventura World stunt met de entreeprijzen. Het Spaanse pretparkresort geeft deze week maar liefst 70 procent korting op de reguliere toegangsprijs. In plaats van 65 euro betalen bezoekers nog maar 20 euro per persoon voor een dagje PortAventura Park.

Het gaat om "de goedkoopste dagen van het jaar", meldt PortAventura op social media. Wie van de actie gebruik wil maken, moet snel beslissen. De goedkope tickets zijn online beschikbaar voor slechts twee dagen: donderdag 16 en vrijdag 17 november.

Door de prijsverlaging is een toegangsbewijs voor PortAventura Park nu even duur als wat men enkele weken geleden vroeg voor eenmalig voordringen bij één attractie. Dat kostte toen ook 20 euro.

1995
Volgens fansite PAFans was de entreeprijs van PortAventura nog nooit zo laag sinds de opening, 28 jaar geleden. "Dit is de laagste prijs in de geschiedenis", valt te lezen in een bericht op X. "Het is zelfs goedkoper dan de 3800 peseta die in 1995 betaald moest worden voor een ticket." 3800 peseta is omgerekend 22,84 euro.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be