Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

95 jaar Mickey en Minnie Mouse: feestje in Disneyland Paris

18-11-2023, 22.12 uurBeeld: @DLPReport

In Disneyland Paris stond vandaag een bijzonder verjaardagsfeest op het programma. Mickey en Minnie Mouse vierden hun 95-jarig jubileum. De mijlpaal werd aangegrepen voor een speciale voorstelling met diverse Disney-figuren.

De wereldberoemde muizen arriveerden per auto bij Le Théâtre du Château, het podium naast het kasteel van Doornroosje. Daar werden ze opgewacht door Donald, Katrien, Knabbel, Babbel, Pluto, Goofy, Max en een groep dansers. Max - de zoon van Goofy - trad op als dj.

Tijdens een korte show kregen Mickey en Minnie een taart uitgereikt. Ook werd er gedanst op verschillende nummers, waaronder It's a Good Time. Dat lied werd in 2018 gecomponeerd voor de 90e verjaardag van de mascottes.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be