Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: neem een kijkje op de vernieuwde Warme Winter Weide in de Efteling

14-11-2023, 23.59 uur

De Warme Winter Weide in de Efteling is terug van weggeweest, maar wel in een andere vorm. Vanaf deze week kunnen bezoekers weer schaatsen, smikkelen en spelen, omringd door besneeuwde kerstbomen en kerstlichtjes. Bovendien staan er entertainmentacts en meet-and-greets op het programma.

Voor de nieuwe indeling van de Warme Winter Weide werd teruggegrepen op het Efteling Zomerstrand van afgelopen zomer. Het terrein bestaat uit twee kampvuren, overdekte zitgelegenheden, spellenkramen, chalets met eten, drinken en souvenirs, een podium met een overkapping, een miniatuurdorp en een ijsbaan met aangrenzend een hut voor schaatsverhuur.

Eén van de opvallendste verandering is de komst van een sierlijke entreepoort. De Warme Winter Weide bevindt zich op het veld tussen bootjesmolen Sirocco en het Carrouselpaleis. Er is één in- en uitgang, tegenover souvenirwinkel Jokies Wereld.

Schrobbelèr
Naast warme dranken als chocolademelk met hazelnoot (5,50 euro) en glühwein met citroen, appel en kaneel (4,75 euro) wordt een winterse koffiespecialiteit geserveerd, met de Tilburgse kruidenlikeur Schrobbelèr (6 euro). Verder zijn er ambachtelijke worstenbroodjes verkrijgbaar van het merk Keilekker.

Voor 9 euro kunnen kinderen zich laten schminken. Een glittertatoeage kost 7 euro. Pardoes laat zich zien in een nieuwe outfit. Op het podium proberen Fay de Fee en Pinokkio het te laten sneeuwen. Ze worden in de weekenden en kerstvakantie afgewisseld door de muziek van Zang en Gelukkig.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be