Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Sprookjesboom-voorstelling Efteling voortaan ook te zien bij slecht weer

15-11-2023, 20.07 uur

Efteling-bezoekers kunnen nu ook bij slecht weer kijken naar de Sprookjesboom-voorstelling in het Sprookjesbos. Voorheen moest de handpoppenshow in het Openluchttheater steeds geannuleerd worden als het regende. Dankzij een nieuwe overkapping is dat niet meer nodig.

Boven het speelvlak staat een grote stretchtent, waardoor shows in principe altijd opgevoerd kunnen worden. Aan de constructie zijn geluidsboxen en lampen bevestigd. De tribune is niet overkapt, dus toeschouwers zullen nog wel weer en wind moeten trotseren.

Ter gelegenheid van de start van de Winter Efteling is sinds deze week een nieuwe show te zien. Het verhaal gaat over Assepoester, die een sneeuwbal organiseert voor haar prins. Heks is dolblij dat ze mag komen, tot blijkt dat de poort van het kasteel is vastgevroren.

Kabouter
Ook Langnek, Draak en Kabouter Ko spelen in een rol in de voorstelling. De aanvangstijden zijn te vinden in de Efteling-app. Oplettende kijkers zullen merken dat de Sprookjesboom een andere vertelstem heeft. Daarvoor huurde de Efteling stemacteur Marcel Jonker in.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be