Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: Movie Park Germany verrast halloween-bezoekers met kerstparade

13-11-2023, 10.39 uur

Movie Park Germany heeft zondagavond alvast een voorproefje gegeven op het aankomende kerstseizoen. Tijdens de laatste avond van het Halloween Horror Festival werd de gebruikelijke parade met monsters omgetoverd tot een vrolijke kerstparade. Scare actors droegen voor de gelegenheid speciale kerstoutfits.

De stoet begon onheilspellend als altijd, maar na verloop van tijd werd kerstmuziek gestart en kwamen de Kerstman en kerstelfjes tevoorschijn. Er werd zelfs gebruikgemaakt van een sneeuwmachine. Plotseling leken de meelopende halloween-griezels een stuk minder huiveringwekkend.

Op de achtergrond klonk een instrumentale versie van kersthit Rockin' Around the Christmas Tree. De parade betekende ook het allereerste optreden van de nieuwe kerstmascotte S.A.D., een kruising tussen een filmklapper en een norse yeti.

Winteropening
De winteropening van Movie Park Germany vindt plaats op 24 dagen tussen vrijdag 1 december en zondag 7 januari. Het is niet voor het eerst dat een pretpark Halloween en Kerstmis combineert: het Duitse Europa-Park staat in het najaar in het teken van het combinatie-evenement HalloWinter.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be