Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Grappenmakers hangen Toverland-reclame op in de Efteling

10-11-2023, 15.43 uur

De Efteling maakt onbedoeld reclame voor de concurrent. Bezoekers van het Kaatsheuvelse sprookjespark komen momenteel een reclame voor Toverland tegen. In De Laetste Hoop, de griezelige toiletruimte bij de nieuwe attractie Danse Macabre, is een Toverland-poster opgehangen.

De flyer promoot winter-evenement Winter Feelings in het Noord-Limburgse attractiepark. "Beleef een magische winter!", valt er te lezen. "Hele park geopend." Daaronder staan data en een verwijzing naar de website van Toverland.

Het gaat niet om guerrillamarketing vanuit Toverland: lollige pretparkfans hebben een grap uitgehaald. Ze haalden een poster uit een toilethokje in Toverland, om die vervolgens zelf op te hangen in de Efteling. De reclamelijstjes op de toiletten kunnen door iedereen opengeklikt worden.

Schaatsbaan
Winter Feelings gaat van start op zaterdag 25 november. Toverland zorgt dit jaar voor een schaatsbaan die anderhalf keer zo groot is als voorheen. Ook de ijsbaan van de Winter Efteling is dit keer een stuk groter. Dat evenement start op maandag 13 november.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be