Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Superheldin Ms. Marvel tijdelijk te ontmoeten in Disneyland Paris

11-11-2023, 12.51 uurBeeld: @CharactersPBlog, @DLPReport

Disneyland Paris speelt in op de release van de nieuwe Marvel-bioscoopfilm The Marvels. In Marvel-themagebied Avengers Campus is tijdelijk de superheldin Ms. Marvel te ontmoeten, het alter ego van personage Kamala Khan. In de speelfilm vormt ze een team samen met superheldinnen Carol Danvers - Captain Marvel - en Monica Rambeau.

Volgens het verhaal is Khan een Pakistaans-Amerikaanse student die fan is van stripboeken en Captain Marvel. Als de tiener ontdekt dat ze zelf speciale krachten bezit, verandert haar leven.

Ms. Marvel, gespeeld door actrice Iman Vellani (21), werd afgelopen zomer geïntroduceerd in een gelijknamige serie op Disney+. Het is de eerste islamitische superheld binnen het Marvel-universum.

Fangirl
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen haar tot en met zondag 10 december op onregelmatige momenten tegenkomen in het Marvel-gedeelte van het Walt Disney Studios Park. Daar presenteert Khan zich als een fangirl van haar grote voorbeeld Captain Marvel.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be