Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: 24 meter hoge kerstboom opgebouwd in Disneyland Paris

10-11-2023, 13.24 uur

In Disneyland Paris is deze week een 24 meter hoge kerstboom verschenen. Het opbouwen van het gigantische decorstuk gebeurde 's nachts. Na sluitingstijd, toen alle bezoekers weg waren, werden alle onderdelen met behulp van een hijskraan op elkaar gezet.

Dat is te zien in een kort filmpje dat Disneyland op social media plaatste. De kerstboom is sinds dinsdag te vinden op Town Square, het plein achter treinstation Main Street Station in het Disneyland Park.

Kerstseizoen Disney Enchanted Christmas begint officieel op zaterdag 11 november. Eén van de onderdelen is de Magical Christmas Tree Lighting; een speciale ceremonie waarbij de boom wordt aangezet in het bijzijn van Disney-figuren.

Parade
Verder bestaat het entertainmentaanbod uit de parade Mickey's Dazzling Christmas Parade, de theatershow Let's Sing Christmas en meet-and-greets met de Kerstman en Disney-personages in hun kerstoutfits.

Later in het seizoen zal ook Castle Stage, het podium naast het kasteel van Doornroosje, gebruikt worden voor een winterse act. Disney Stars on Parade ontbreekt dit jaar tijdens de kerstperiode.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be