Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Winter in Slagharen: kerstboom opgetuigd, ijsbaan vanaf de kerstvakantie

08-12-2023, 16.37 uur

Op het Fonteinplein van Attractiepark Slagharen is een 6 meter hoge kerstboom opgetuigd. Het winterseizoen van het Overijsselse pretpark begon al in november, maar vanaf dit weekend is Slagharen gehuld in kerstsferen. Nu zijn ook de Kerstman en zijn elf aanwezig.

Later deze maand gaat een overdekte ijsbaan open, namelijk van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. Op de openingsdag kan vanaf 17.00 uur geschaatst worden in Winter Western Village. Daarna is de baan dagelijks toegankelijk vanaf 12.00 uur. Wie geen schaatsen bij zich heeft, krijgt de kans om schaatsen te huren.

In de Music Hall staat de voorstelling Het Mirakel van Wishaka op de planken, waarin wasbeer Randy een wens probeert terug te draaien. Daarvoor wordt de hulp van een mysterieuze mol ingeroepen. Het verhaal hangt samen met het verdwenen seizoen Western Wish Fall, dat draaide om een wensboom.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be