Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand voegt nieuwe speelplek toe aan themagebied Wuze Town

08-11-2023, 16.54 uur

Phantasialand is op een missie om meer speelmogelijkheden toe te voegen. Nadat het Afrikaanse parkdeel vorig jaar al werd uitgebreid met een groot klimparcours, is nu themagebied Wuze Town aan de beurt. In een bestaande toren installeert men verschillende nieuwe speeltoestellen, waaronder glijbanen.

In Wuze Town vinden al maanden mysterieuze werkzaamheden plaats bij de hellingbaan naast monorail Würmling Express. Aanvankelijk was niet duidelijk wat er precies gebouwd werd. Inmiddels zijn de eerste speelelementen verschenen.

Daarvoor is de Duitse leverancier KinderlandParks ingeschakeld. Het bedrijf werkte in 2022 ook al mee aan Deep in Africa - Adventure Trail. Tegelijkertijd is er aandacht voor de decors in Wuze Town: specialisten zijn bezig met het aanbrengen van nieuwe decoraties en kunstrotsen.

Winja's
Phantasialand heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de aanpassingen af moeten zijn. Wuze Town - onderdeel van parkdeel Fantasy - is het gebied met attracties als Winja's Fear, Winja's Force en Tittle Tattle Tree. Verder staan er verschillende kinderattracties, waaronder Der Lustige Papagei, Die Fröhliche Bienchenjagd en Wolke's Luftpost.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be