Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Absurd beeld: vrouw bemint kermisattractie

05-11-2023, 18.34 uurBeeld: @0ceanedallas

Nietsvermoedende bezoekers van een Franse kermis zijn geconfronteerd met een vreemd tafereel. Op TikTok verscheen een filmpje van een vrouw die helemaal opgaat in het beminnen van een kermisattractie. Ze is geen onbekende in de kermiswereld.

Het gaat om objectofiel Gaëlle Engel, die in september nog in het nieuws kwam vanwege haar romance met de attractie Gravity. Te zien is hoe de vrouw bij de ingang van de attractie zit, waarbij ze een stalen hek liefkozend vasthoudt. Vervolgens geeft ze er kusjes op.

Het is haar manier om de liefde te bedrijven met Gravity. Een TikTok-gebruiker met de naam Madame Dallas wist in ieder geval niet wat ze zag. "Point of view: een heel normale avond op de kermis Bordeaux", luidt het cynische commentaar.

Puur geluk
Inmiddels zijn de beelden 20.000 keer bekeken. Engel heeft zelf ook gevraagd op de video. "Wat is hier mis mee? Dit is puur geluk!", schrijft ze op haar Facebook-pagina. Bordeaux ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Het volksfeest Foire aux Plaisirs duurde van vrijdag 6 oktober tot en met woensdag 1 november.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be