Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi wil wildwaterbaan El Rio Grande 's winters openstellen

15-11-2023, 16.13 uur

Walibi Holland voegt een extra attractie toe aan de aankomende winteropening. Bezoekers van winterseizoen Bright Nights kunnen gebruikmaken van wildwaterbaan El Rio Grande, mits de weersomstandigheden het toelaten. Het is voor het eerst dat de waterattractie opengaat in de wintermaanden.

Het attractieaanbod tijdens de Bright Nights is grotendeels gelijk aan de vorige editie. Rollercoaster Lost Gravity, frisbee The Tomahawk, treintje Walibi Express, kinderachtbaan Drako, enterprise G-Force, waterbaan Crazy River en watergevecht Splash Battle zijn wederom dicht.

Ook de nieuwe waterspeelplaats Cooldown, onderdeel van familiegebied Speed Zone Off Road, zal 's winters buiten bedrijf zijn. Dat geldt dit keer dus niet voor El Rio Grande. Wel waarschuwt Walibi dat attracties altijd onaangekondigd gesloten kunnen worden bij slecht weer.

Nauwkeurig
"In verband met de weersomstandigheden kan het zijn dat op de dag zelf besloten wordt dat bepaalde attracties later opengaan, eerder sluiten of gesloten blijven", zo valt te lezen op de Walibi-website. "De weersomstandigheden rondom Bright Nights worden nauwkeurig in de gaten gehouden."

Het is voor Walibi-bezoekers dus niet te hopen dat het zal vriezen of sneeuwen tijdens het winterse evenement. Er staan dertien Bright Nights-dagen op de planning, tussen zondag 17 december en zondag 8 januari. De poorten gaan dan open van 12.00 tot 20.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be