Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aankomende Winter Efteling duurt week langer dan gepland

02-11-2023, 18.43 uurBeeld: @Sessa107

Efteling-bezoekers kunnen langer van de wintersfeer genieten dan verwacht. De Winter Efteling begint dit jaar op maandag 13 november. Eigenlijk zou het winterseizoen tot en met zondag 28 januari duren. Die datum werd de afgelopen weken steeds gecommuniceerd.

"Proef de winterse sfeer, stap in je favoriete attracties en geniet samen van de warmste momenten van 13 november 2023 tot en met 28 januari 2024", staat bijvoorbeeld op de Efteling-website. Onlangs is echter besloten om het de winterperiode met een week te verlengen.

Het attractiepark is nog tot en met zondag 4 februari 2024 aangekleed in wintersferen, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Aanleiding is een grootschalig bedrijfsfeest op zaterdag 3 februari. Men wil bezoekers van het evenement ook nog winterse decoraties en een ijsbaan kunnen voorschotelen.

Sluiting
Toch duurt de aankomende Winter Efteling een stuk korter dan de vorige editie. Toen stopte het winterfestival pas begin maart. Men wilde destijds extra entertainment en activiteiten aanbieden ter compensatie van de langdurige sluiting van Droomvlucht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be