Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verwelkomt hoofdpersonage uit nieuwe Disney-film Wish

29-11-2023, 14.39 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @Cave0fWonders

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de komende weken het hoofdpersonage van de nieuwe Disney-film Wish ontmoeten. Wish draait om Asha, een 17-jarig meisje uit het koninkrijk Rosas. Tot en met zondag 7 januari is ze dagelijks aanwezig in het Walt Disney Studios Park.

Ze verschijnt vanaf vandaag in het Animation Celebration-complex, waar normaal gesproken meet-and-greets plaatsvinden met sneeuwman Olaf uit Frozen. Speciaal voor Asha kwam er een nieuw decor met kunstgras, een boomstronk, bloemen en paddenstoelen met oogjes.

Ook zijn twee andere filmkarakters zichtbaar: de geit Valentino en de ster Star. Animation Celebration, gelegen in parkdeel Toon Studio, huisvest verder de show Frozen: A Musical Invitation, een tekenlokaal en een souvenirwinkel. De shop staat nu ook in het teken van Wish.

Première
Wish ging afgelopen week in première, op woensdag 22 november. De stem van Asha wordt verzorgd door actrice Ariana DeBose. Zij was onlangs nog in Disneyland Paris voor het opvoeren van een nummer uit de film, als onderdeel van de marketingcampagne.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be