Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany maakt statement na vechtpartij: 'Nultolerantie voor geweld'

31-10-2023, 22.16 uurBeeld: @hhf_fan_site

Movie Park Germany waarschuwt dat er streng wordt opgedreven tegen misdragingen. Zaterdag sloegen bezoekers een 49-jarige halloweenacteur in elkaar. Hij moest met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Nu verschijnt op de informatieschermen in het Duitse pretpark een speciale boodschap.

Men wijst op een "nultolerantie voor verbaal, agressief en gewelddadig gedrag jegens onze acteurs en medewerkers". Wie zich niet aan de regels houdt, kan onmiddellijk vertrekken.

"Je wordt direct uit het park gezet zonder restitutie van het ticket!", valt te lezen in het statement. Hetzelfde bericht is zichtbaar op een klapbord, inclusief een Engelse vertaling

Politie
Uiteraard schakelt het attractiepark bij overtredingen ook de politie in. Overigens gaan de daders van de vechtpartij van afgelopen weekend voorlopig vrijuit. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of andere mensen met meer informatie over het voorval. Movie Park viert Halloween tot en met zondag 12 november.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be