Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Krap bij kas? Goedkope Efteling-souvenirs bij Kruidvat

12-11-2023, 20.50 uurBeeld: @souvenieuws

Wie op zoek is naar betaalbare Efteling-cadeaus voor Sinterklaas of Kerstmis, kan terecht bij Kruidvat. De drogisterijketen verkoopt komende week Efteling-artikelen die een stuk goedkoper zijn dan gewoonlijk. Het gaat om een speciale souvenirlijn met onder andere sokken, doeboeken, miniaturen en kerstboomhangers.

Een pak met drie paar Efteling-sokken voor kinderen kost bijvoorbeeld 2,99 euro. Ze staan in het teken van Hans en Grietje, De Indische Waterlelies, Pardoes, de Draak en muzikale paddenstoelen. Voor gezelschapsspellen als kwartet en memory moet 4,99 euro afgerekend worden. Er is ook een bordspel dat draait om Max & Moritz.

Verder zijn er doeboeken van 2,99 euro, schildersets van 4,99 euro en Jokie-voorleesboeken van 3,99 euro. Kerstboomhangers gaan voor 4,99 euro over de toonbank. Ze werden vormgegeven als Langnek, Fakir, Ezeltje Strek Je, een Droomvlucht-elfje en Sprookjesbos-paddenstoelen.

Holle Bolle Gijs
Miniatuurhuisjes kosten 9,99 euro. Er bestaan zes varianten: Hans en Grietje, het Kabouterdorp, de Trollenkoning, de Anton Pieckcarrousel, het Huis van de Vijf Zintuigen en Holle Bolle Gijs. De eerste vijf zijn voorzien van led-verlichting.

Kruidvat-klanten kunnen ook tijdelijk kortingskaarten kopen voor de Winter Efteling. De entreebewijzen van 32 euro zijn geldig tot en met 24 maart, met uitzondering van de kerstvakantie. Bezoekers die specifiek in de kerstvakantie langs willen komen, kunnen actietickets aanschaffen voor 38 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be