Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland voegt extra dag toe aan winteropening Bright Nights

01-11-2023, 13.32 uur

Het aankomende winterseizoen van Walibi Holland begint een week eerder dan gepland. Eigenlijk zou de tweede editie van kerst-evenement Bright Nights van start gaan op zaterdag 23 december. De openingskalender is echter plotseling aangepast.

Bezoekers zijn bij nader inzien al op zondag 17 december welkom om de kerstsfeer op te snuiven, al blijft de Snow Play Area dan gesloten en is het niet mogelijk om te lasergamen. De dag ervoor - zaterdag 16 december - is het attractiepark in Biddinghuizen afgehuurd door een bedrijf.

Verder zijn er Bright Nights op zaterdag 23 december, van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 december en van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari. In totaal vindt het kerstfestijn plaats op dertien dagen. Bij de eerste editie, in de winter van 2022 en 2023, stonden twaalf Bright Nights op de planning.

Lichtshows
Walibi is 's winters geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Men zorgt in de kerstperiode voor lichtshows en winterse activiteiten. Het attractie- en entertainmentaanbod zal vergelijkbaar zijn met de vorige editie. Entreekaarten zijn momenteel online verkrijgbaar voor 25 tot 26 euro per stuk.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be