Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Pools pretpark Energylandia prikt eindelijk openingsdatum voor nieuw themagebied

30-10-2023, 23.59 uur

Er is eindelijk een openingsdatum in zicht voor het nieuwe themagebied van Energylandia. Het Poolse pretpark bouwt al jaren aan een nieuw gedeelte met attracties die in het teken staan van snoep, koekjes en chocolade: Sweet Valley. De opening had aanvankelijk in 2022 moeten plaatsvinden.

Toen dat niet werd gehaald, beloofde het park dat Sweet Valley in 2023 open zou gaan. Vandaag de dag is de uitbreiding echter nog steeds niet af. Vanaf volgend jaar kunnen bezoekers het gebied alsnog ontdekken. Sweet Valley opent op zaterdag 27 april 2024.

Energylandia noemt de kleurrijke toevoeging "een zoet land vol snoepjes waar je dierbaarste dromen uitkomen". "Zet deze datum zeker in je agenda, want het wordt beslist één van de mooiste dagen van je leven, die je niet snel zult vergeten", zo luidt de onbescheiden marketingtekst op social media.

Twee achtbanen
Sweet Valley bestaat uit tien attracties, waaronder twee achtbanen. Dat zijn mijntrein Choco Chip Creek en family coaster Honey Harbour, allebei geleverd door de Nederlandse fabrikant Vekoma. Het Nederlandse bedrijf Jora Vision is verantwoordelijk voor het thema.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be