Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Bezoekers Movie Park slaan halloweenacteur het ziekenhuis in

31-10-2023, 00.57 uur

Een acteur van het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany is afgelopen zaterdag zwaargewond geraakt bij een vechtpartij. De 49-jarige scare actor werd belaagd door een groepje van zes personen; drie vrouwen en drie mannen. Zij wilden met de man op de foto.

Toen hij dat weigerde, begonnen de mannen te schoppen en te slaan. Dat meldt de lokale politie. De acteur, afkomstig uit de Duitse stad Essen, raakte ernstig gewond. Hij moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het incident vond plaats tussen 20.00 en 20.30 uur. Maandagochtend deed het slachtoffer aangifte. Volgens ingewijden was de acteur onderdeel van de scare zone Hillbilly Town, in het westerngebied van het Duitse pretpark.

Baardje
De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de daders. Zij worden omschreven als personen van ongeveer 25 jaar oud met een donker baardje. Movie Park heeft zelf nog niet op het voorval gereageerd. Het halloweenseizoen duurt nog tot en met zondag 12 november.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be