Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris deelt ontwerp van nieuwe muzikale parade

30-10-2023, 10.19 uur

In Disneyland Paris is vanaf zaterdag 10 februari een nieuwe entertainmentact te zien. Tijdens het festival Disney Symphony of Colours kunnen bezoekers kijken naar een muzikale parade in Main Street U.S.A., gevolgd door een dansvoorstelling op Central Plaza. Dat is het plein voor het kasteel van Doornroosje.

De nog naamloze productie staat in het teken van verschillende Disney- en Pixar-personages. Naast Mickey Mouse en zijn vrienden doen onder andere Timon (The Lion King), Joy (Inside Out), Mirabel (Encanto) en Stitch (Lilo & Stitch) mee. Het is de officieuze opvolger van Dream and Shine Brighter, die afgelopen maand voor het laatst te zien was.

Disney noemt het "een nooit eerder vertoonde dagshow boordevol liedjes, dansjes en verhalen". "Het is een kleurrijke nieuwe ervaring die je ongetwijfeld zal opvrolijken."

Decoraties
Disney Symphony of Colours start op maandag 8 januari met een nieuw dronespektakel. De dansshow wordt opgevoerd vanaf zaterdag 10 februari. Dan verschijnen ook bijpassende decoraties in Main Street. Hoewel het festival begin april stopt, blijven de twee shows te zien tot eind september.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be