Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium waarschuwt bezoekers: val halloweenacteurs niet lastig

27-10-2023, 12.17 uurBeeld: Walibi Report

Halloweenacteurs in pretparken hebben het zwaar: het komt zeer regelmatig voor dat scare actors belaagd worden door ongemanierde of zelfs agressieve bezoekers. Walibi Belgium probeert met speciale borden duidelijk te maken dat dit niet de bedoeling is.

Op de waarschuwingsborden staat de ludieke boodschap "Besmettelijke monsters! Vermijd alle contact" in drie verschillende talen: Frans, Nederlands en Engels. Daaronder is in kleine lettertjes een serieuzere boodschap zichtbaar, blijkt uit een foto van fansite Walibi Report.

"Het is ten strengste verboden de acteurs aan te raken", luidt de mededeling. "De overtreding van de richtlijnen kan leiden tot een parkuitzetting en een politie-interventie." In de Nederlandse vertaling is wel een foutje geslopen: daarin ontbreken enkele woorden.

Nocturnes
Tijdens de halloweendagen lopen er vele tientallen monsters door Walibi Belgium. Het halloweenseizoen duurt nog tot en met zondag 5 november. De heftige spookhuizen zijn dit jaar alleen toegankelijk op dagen dat het park tot 22.00 uur geopend is, de zogenoemde nocturnes.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be