Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Dit is Halloween in de Waarbeek: griezelen inclusief eten, drinken en spookhuizen

26-10-2023, 18.51 uur

De all-inclusive-formule van Attractiepark de Waarbeek in Hengelo blijft ook tijdens Halloween actief. Bezoekers van het nieuwe horror-evenement Lost in the Park betalen één prijs voor de attracties, onbeperkt eten en drinken én toegang tot de halloween-belevingen.

De Waarbeek wordt overgenomen door zo'n tachtig griezels. Zij verspreiden zich over twee scare zones, twee spookhuizen en walkthrough. Een video van Looopings laat zien wat bezoekers kunnen verwachten. Eén van de hoogtepunten is het haunted house Lost in the Movies, waarin een bioscoopbezoek slecht afloopt.

In de walkthrough Lost with the Hill Billy's maken rednecks de dienst uit. Het bestaande spookhuis Huyze Pelle is voor de gelegenheid een loopspookhuis: bezoekers rijden niet door de scènes, maar maken een wandeling langs decors en acteurs. Bij de uitgang is een nieuw pad aangelegd met een themagevel van Petro Art Production.

12,50 euro
Er staat nog één halloweenavond op de planning, op zaterdag 28 oktober. De Waarbeek is dan open van 10.00 tot 21.00 uur. Lost in the Park begint om 17.00 uur. Een dagticket kost 19,99 euro. Wie na 17.00 uur binnenkomt, rekent 12,50 euro af.Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be