Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit is de ontwerper van de nieuwe dive coaster in de Efteling

29-04-2014, 20.18 uur

Sander de Bruijn gaat de nieuwste attractie van de Efteling ontwerpen. De 32-jarige tekenaar uit Bodegraven is aangesteld als hoofdontwerper van de vrijevalachtbaan die volgend jaar opengaat, melden insiders aan Looopings.

Het jonge talent werd vooral bekend door het ontwerpen van het decor van de paardenshow Raveleijn (2011) en de nog te bouwen darkride Hartenhof. Hij is ook verantwoordelijk voor de restyling van de horecapunten De Steenbok (2012) en Het Witte Paard (2014).

Sander mag zich gaan verdiepen in de wereld van de mijnbouw. Looopings kon eergisteren onthullen dat de nieuwe dive coaster een mijnthema krijgt. De attractie wordt van voor tot achter uitvoerig gedecoreerd.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be