Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Let op: wegafsluiting rond Phantasialand in november

24-10-2023, 13.39 uur

Wie komende maand naar Phantasialand gaat, moet rekening houden met verkeershinder door een wegafsluiting. Snelweg A553, die direct langs het bekende Duitse attractiepark loopt, is in november op enkele dagen niet toegankelijk in verband met werkzaamheden.

Het onderhoud vindt plaats tussen vrijdag 3 en maandag 6 november. Exacte tijden zijn nog niet bekend. Phantasialand is in die periode steeds geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

De A553 wordt afgesloten tussen knooppunt Bliesheim en Brühl-Süd. De afslag Brühl-Süd leidt weggebruikers normaal gesproken naar de Phantasialandstraße en de Berggeiststraße in Brühl, waar het pretpark ligt.

Winterseizoen
Automobilisten zullen een omleiding moeten volgen. Eigenlijk had de klus al in oktober afgerond moeten worden, maar het project werd uitgesteld. Op zaterdag 18 november start in Phantasialand het winterseizoen Wintertraum.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be