Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium investeert evenveel in Halloween als in winteropening

23-10-2023, 11.10 uur

De eerste volledige winteropening van Walibi Belgium komt steeds dichterbij. Op zaterdag 16 december gaat Walibi Winter van start, waarbij het park gehuld wordt in kerstsferen. Men investeert een hoop in het project: Walibi steekt dit jaar evenveel geld in het winterseizoen als in het halloweenseizoen.

Dat vertelde een projectmanager afgelopen weekend tijdens een rondleiding voor fans. Om welk bedrag het gaat, wil Walibi niet kwijt. De projectleider liet ook alvast los wat het attractieaanbod zal zijn. Het is de bedoeling om nagenoeg alle attracties 's winters open te stellen, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Wel zullen enkele waterattracties - wildwaterbaan Radja River en boomstambaan Flash Back - sowieso dicht zijn, net als de hangende achtbaan Vampire. Waterachtbaan Pulsar gaat opvallend genoeg wel open. In de buurt van houten achtbaan Loup-Garou wordt een grote kerstmarkt opgetuigd.

Restaurants
Walibi Belgium heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in verschillende winterharde voorzieningen, zodat een bezoek bij guur weer nog steeds de moeite waard is. Voorbeelden zijn de interactieve darkride Popcorn Revenge en de restaurants Delhi'Cious en N'Soso. Ook achtbaan Kondaa kan draaien bij lage temperaturen.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be