Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium verrast met gratis spookhuis Phantom Express: angstaanjagende treinrit

26-10-2023, 15.39 uurBeeld: Walibi Belgium, themeparkfreaks.eu

Walibi Belgium maakt dit jaar onderscheid tussen familievriendelijke halloweendagen en halloweendagen voor durfallen, maar één spookhuis is op beide momenten geopend. Het pretpark presenteert het nieuwe haunted house Phantom Express, waarin de bezoekers een huiveringwekkende treinrit maken.

Phantom Express bevindt zich in de buurt van de nieuwe attractie Silverton. Het gratis toegankelijke spookhuis werd gebouwd met behulp van containers, die de verschillende treinwagons voorstellen. Walibi beschrijft de beleving als "een spannend treinavontuur met speelse spoken".

Op de wagons is de tekst Phantom Express Company zichtbaar. "Sluit je aan bij onze moedige bemanning voor een spannende reis door mysterieuze landschappen en hilarische ontmoetingen. Ben jij dapper genoeg om de verborgen geheimen van deze dolle treinrit te onthullen?"

Kinderen
In tegenstelling tot de andere spookhuizen in het attractiepark is Phantom Express ook geschikt voor kinderen. De rest van het halloweenaanbod bestaat op de horrordagen uit de scare zones Psycho Circus, Gaz Leak, Doomed Ruins, Mandu en Rebellion Land, de haunted houses Mine Blast, The Curse of Amun en Nagulai, de walkthrough Pandemonium en de theatershow The Freaks.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be