Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wunderland Kalkar

Lichtfestival met dino's in Wunderland Kalkar: DinoGlow Adventure

01-12-2023, 14.35 uur

Het Duitse pretpark Wunderland Kalkar, gelegen op ongeveer 30 kilometer van Nijmegen, organiseert een lichtfestival. Van vrijdag 1 december tot en met zondag 25 februari vindt de eerste editie van Wunderlight Kalkar plaats. Het evenement staat in het teken van dinosaurussen, onder de noemer DinoGlow Adventure.

Naast een lichtroute met lichtgevende dino's zorgt het park voor dino-activiteiten, een dinomuseum en een interactieve show. Kleine avonturiers ontvangen na afloop een diploma met een kleine verrassing.

Een deel van de attracties gaat open. Ze worden "mooi uitgelicht", belooft Wunderland. Er zijn avondopenstellingen op alle vrijdagen en zaterdagen, plus bijna de volledige kerstvakantie en voorjaarsvakantie. DinoGlow Adventure duurt van 17.00 tot 20.30 uur. Overdag is het park dicht.

Nederlands
Tickets kosten 15 euro aan de kassa en 13 euro in de online ticketshop. Het gebruikelijke all-inclusive-horecaconcept geldt 's avonds niet. Wunderland Kalkar is eigendom van de Nederlandse onderneming DeFabrique.Meer Wunderland Kalkar
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be